29496542 1566284106803708 38675227017740288 o

beverlo

Sporthal Beverlo, Beverpad 15 te 3581 Beverlo

 facebook cid

https://www.facebook.com/unitedbeverlo/

 untitled

 https://www.instagram.com/ZvcUnitedBeverlo/

 

  Reeksindeling 2e nationale B

seizoen 2019-2020

 

 ZVK Meeuwen
ZVC United Beverlo
RSC SDM Koersel
FULL Genk
ZVK Auto 5 Genk
Pibo Hoeselt
ZVC United Wellen
Onbetong Panna Tongeren
Aarschot
ZVK Alken
Houthalen La Baracca

 

 

U21/2B*


FT Onbetong Panna Tongeren
FULL Genk
ZVK Meeuwen
RSC SDM Koersel
Pibo Hoeselt
ZVK Alken
Zvk auto5 Genk
FT Houthalen La Baracca
ZVC United Beverlo
ZVC United Wellen
FP Aarschot

 

 

 

 Kalender voorbereiding

 

 Voorbereiding

 

 

Zaal- en veldvoetbal werken samen in West-Limburg!

 

 Samenwerkingkesk

Wim Sannen en Mario Hanssen bezegelen het samenwerkingsakkoord

 

Testtraining

 

 

 Palmares:

 

  • 2004-'05: 4e prov: Aitef Beringen : KAMPIOEN 68 punten
  • 2005-'06: 3de prov: Aitef Beringen: KAMPIOEN 71 punten
  • 2006-'07: 2e prov: Aitef Beringen : 2de plaats 56 punten
  • 2007-'08: 1e prov: aitef Beringen: 2de plaats 56 punten
  • 2008-'09: 1e prov: Apk Beringen : 7de plaats 36 punten
  • 2009-'10: 3de nat.: Apk Beringen: KAMPIOEN 37 punten
  • 2010-'11: 1e nationale: Apk Beringen: 6e plaats 29 punten
  • 2011-'12: 1e nationale: Apk Beringen: 6e plaats 27 punten
  • 2012-'13: 3e nationale kbvb : 3e plaats 39 punten
  • 2013-'14 : 3de nationale KBVB: KAMPIOEN 46 punten
  • 2015-2016: 2de nationale B KBVB: 6de plaats 33 punten
  • 2016-2017: 2de nationale B KBVB: 4e plaats 43 punten
  • 2017-2018: 2de nationale B KBVB: KAMPIOEN XX punten 
  • 2018-2019: 2e nationale B KBVB: KAMPIOEN 65 punten

 

 

Clubinfo: