29496542 1566284106803708 38675227017740288 o

  Sporthal Beverlo, Beverpad 15 te 3581 Beverlo

 facebook cid

https://www.facebook.com/unitedbeverlo/

 

untitled

 

https://www.instagram.com/ZvcUnitedBeverlo/

 

  

Recente uitslagen:

 

19/10/2018

U21 Inter Huy - Zvc United Beverlo: 1-2

Inter Huy - Zvc United Beverlo A: 1-10

 

05/10/2018

U21 F. Lindenhof Zutendaal - U21 Zvc United Beverlo: 0-5

F. Lindenhof Zutendaal-Zvc United Beverlo: 2-4

 

 Palmares:

 

  • 2004-'05: 4e prov: Aitef Beringen : KAMPIOEN 68 punten
  • 2005-'06: 3de prov: Aitef Beringen: KAMPIOEN 71 punten
  • 2006-'07: 2e prov: Aitef Beringen : 2de plaats 56 punten
  • 2007-'08: 1e prov: aitef Beringen: 2de plaats 56 punten
  • 2008-'09: 1e prov: Apk Beringen : 7de plaats 36 punten
  • 2009-'10: 3de nat.: Apk Beringen: KAMPIOEN 37 punten
  • 2010-'11: 1e nationale: Apk Beringen: 6e plaats 29 punten
  • 2011-'12: 1e nationale: Apk Beringen: 6e plaats 27 punten
  • 2012-'13: 3e nationale kbvb : 3e plaats 39 punten
  • 2013-'14 : 3de nationale KBVB: KAMPIOEN 46 punten
  • 2015-416: 2de nationale B KBVB: 6de plaats 33 punten
  • 2016-2017: 2de nationale B KBVB: 4e plaats 43 punten
  • 2017-2018: 2de nationale B KBVB: KAMPIOEN XX punten

 

 

Clubinfo: